Ingrediƫnten
Volkorenmeel | 425 g |
Gist (gedroogd) | 5 g |
Zout | 8 g |
Vet | 8 g |
Water | 270 ml |
Time: 14:07
Display: hh:mm
Display: 02:32 on: 14:05
Start | Display | Minuten | Actie |
---|---|---|---|
hh:mm | 13:00 | Bakvertraging | |
hh:mm | 3:32 | 2 | 1e kneding |
hh:mm | 3:30 | 7 | 2e kneding |
hh:mm | 3:23 | 25 | Rusten |
hh:mm | 2:58 | 18 | 3e kneding |
hh:mm | 2:40 | 20 | Rusten |
hh:mm | 2:20 | 00:30 | Vormen |
hh:mm | 2:20 | 14:30 | Rusten |
hh:mm | 2:05 | 70 | Rijzen |
hh:mm | 0:55 | 55 | Bakken |
hh:mm | 0:00 | 60 | Warm houden |