Ingrediƫnten
| Volkorenmeel | 425 g |
| Gist (gedroogd) | 5 g |
| Zout | 8 g |
| Vet | 8 g |
| Water | 270 ml |
Time: 14:07
Display: hh:mm
Display: 02:32 on: 14:05
| Start | Display | Minuten | Actie |
|---|---|---|---|
| hh:mm | 13:00 | Bakvertraging | |
| hh:mm | 3:32 | 2 | 1e kneding |
| hh:mm | 3:30 | 7 | 2e kneding |
| hh:mm | 3:23 | 25 | Rusten |
| hh:mm | 2:58 | 18 | 3e kneding |
| hh:mm | 2:40 | 20 | Rusten |
| hh:mm | 2:20 | 00:30 | Vormen |
| hh:mm | 2:20 | 14:30 | Rusten |
| hh:mm | 2:05 | 70 | Rijzen |
| hh:mm | 0:55 | 55 | Bakken |
| hh:mm | 0:00 | 60 | Warm houden |