Ingrediƫnten
Volkorenmeel | 500 g |
Gist (gedroogd) | 6 g |
Zout | 10 g |
Vet | 10 g |
Water | 325 ml |
Time: hh:mm
Display: hh:mm
Display: hh:mm on: hh:mm
Start | Display | Minuten | Actie |
---|---|---|---|
hh:mm | 13:00 | Bakvertraging | |
hh:mm | 3:40 | 2 | 1e kneding |
hh:mm | 3:38 | 8 | 2e kneding |
hh:mm | 3:30 | 25 | Rusten |
hh:mm | 3:05 | 20 | 3e kneding |
hh:mm | 2:45 | 20 | Rusten |
hh:mm | 2:25 | 00:30 | Vormen |
hh:mm | 2:25 | 14:30 | Rusten |
hh:mm | 2:10 | 70 | Rijzen |
hh:mm | 1:00 | 60 | Bakken |
hh:mm | 0:00 | 60 | Warm houden |